Face Sculpturing - "Ansiktslyftning utan kniv"

Känner du att ditt ansikte börjar "hänga" lite?
Då kan du få ett lyft genom Face Sculturing- ansiktslyftning utan kniv! Genom denna elektroterapibehandling tränas musklerna, (precis som när du tränar kroppen på gymet), att åter bli fasta. I och med att musklerna blir arbetade blir också huden fastare. Genom behandlingen blir din hud fastare, fräschare och friskare. Cirkulationen ökar. Och du får en ny lyster. Så, du behöver inte ta till kniven!...

Sanna Sculpturing är det nyaste inom microelektronik för behandling utav ansikte och kropp. Här används en ny form av muskelstimulering för att uppnå dom bästa "upplyftande" resultaten.

För ansiktet, Face sculpturing, används små elektroder som placeras partiellt och som får arbeta i tre olika lägen. Dessa lägen är kontraktion, relax och pulsfrekvens. Dessa tre faser regleras efter hudens och musklernas kapacitet. Allt för att uppnå det bästa resultatet. Behandlingskur om 6 gånger minimum.

Tyvärr tar vi inte emot för denna behandling just nu.


Jag som utför behandlingen heter Susanne Andersson /sanna/ och är Auktoriserad Hudterapeut och Dipl. Kosmetisk Tatuerare. Jag har arbetat med pigmenteringar sedan 1996 och har stor erfarenhet även utav ärrkamouflage. Ett flertal landsting och läkare anlitar mig för pigmentering. Du kan med förtroende vända dig till mig.
Välkommen // sanna