Hår rekonstruktion - Scalp pigmentering - Skalp tatuering

NYHET!!! Scalp Medical Micro Pigmentation -SMMP -Håller du på att bli tunnhårig? - eller har du kala fläckar som du vill dölja?
Du kanske har gjort en hårtransplantation, FUE eller Strip, som efterlämnat ärr i nacken?

Nu går det att fylla och täcka delar eller hela hårbotten med stubblikande prickar med ny teknik - Scalp Medical Micro Pigmentation - SMMP -


Denna teknik av införsel av micropigment i huden är en säker metod för att täcka och kamouflera ärr.
Du kan här återfå din förlorade hårlinje och en markant fylligare hårbotten med synliga resultat bara efter första behandlingen!
Vi tatuerar in pigment med enkel nål som ger stubbliknande prickar i hårbotten eller med blademetoden som ger stråliknade streck. Allt för att återskapa en mjukare hårlinje.
Den traditionella pigmenteringsmetoden fungerar mycket bra på ärr efter FUE eller Stip.

Vi utför alltid en test vid första besöket för att säkerställa att behandlingen och färgåtergivningen fungerar just på dig. Boka din personliga konsultation.

Eller ring för mer info. 070- 571 71 82 - Du kan också maila på: sanna@sannakliniken.se


Behandlingen utföres av utbildad terapeut.<>

Sannakliniken följer Läkemedelsverket och Socialstyrelse föreskrifter om tatueringsfärger (förordning 2012:503) och är godkänd av Miljö&Hälsa.Anlitad av ett flertal Landsting.

Boka din tid för personlig konsultation. Tfn: 070- 571 71 82

Jag som utför behandlingen heter Susanne Andersson /sanna/ och är Auktoriserad Hudterapeut och Dipl. Kosmetisk Tatuerare. Jag har arbetat med pigmenteringar sedan 1996 och har stor erfarenhet även utav ärrkamouflage. Ett flertal landsting och läkare anlitar mig för pigmentering. Du kan med förtroende vända dig till mig.
Välkommen // sanna