Vem är jag?


Och vem är då jag, "sanna"? Namn: Susanne Andersson, ålder 50 +! Och jag inte bara Hudterapeut, jag är fru och mamma och mormor och farmor! också. Här bor jag. I ett hus ute på landet med min familj och alla djuren.

Min fritid ägnar jag mest åt hästarna och vovven, -och för att få balans så blir det yoga och meditation däremellan.
Jag utbildade mig till Hudterapeut för sisådär drygt 30 år sedan. Då hade jag redan arbetat som *Medicinsk Fotterapeut i 3 år inom åldringsvården. Jag kände att det var dags att stå på egna ben och tittade ut ett bra ställe att starta eget på. Det blev Märsta. Och sedan gågatan i Sigtuna. Träffade man, fick barn, fick barn igen. Blev med häst, hundar, katter... och sedan har det bara rasat på.

Under året har jag vidareutbildat mig regelbundet. Mitt motto har varit att alltid följa trenderna och därför har jag alltid kunnat erbjuda mina kunder det allra senaste inom hudvård och kosmetik.
Så det blev kurser i...

*zonterapi

nageluppbyggnad - *Nagelteknolog-

färg och stil - *Färg / Stilkonsult-

make-up - *Make-up artist-

aromaterapi- *Aromaterapeut

vitaminer och mineraler - *Vitamin / Mineralterapeut

och slutligen -

permanent make-up- *Kosmetisk Tatuerare

och det är det jag arbetar med idag.

Jag är anlitad av ett flertal Landsting för att pigmentera ögonbryn och eyeliner på personer med Alopecia eller någon annan form av håravfall p.g.a exvis cytostatikabehandling.

Min klinik ligger numera på kungsholmen nära centralen i Stockholm, men jag pendlar också till Jönköping en gång per månad till min kollega Lena Hallbäck-Olofsson´s salong Hudoteket där jag utför dessa behandlingar för södra delen av Sverige.

Mina barn har hunnit bli 31 och 30år. En pojke, Tomas 31, och en flicka, Matilda 30. Båda är utflugna ur boet och har egna familjer, men kommer hem till söndagsmiddagen så ofta som möjligt.


Jag bor fortfarande på landet utanför Sigtuna stad med maken, egna hästar, hunden Hector, av rasen Dobberman, plus 5 katter. i olika åldrar. Vi hade också naturligtvis en undulat men tyvärr gick hon bort nyligen.

Men hur hinner jag nu med allt detta? Ja, jag säger som det är, det gör jag inte. Men jag har lärt mig att prioritera! Och se till att även hemmet drivs lite som ett företag. Som entrepeneur jag är, - är jag bra på att organisera. Och jag tar inte på mig mera jobb än jag kan klara av att slutföra.

Naturligtvis har jag en liten agentur också, som drivs hemifrån. På mitt kontor sitter jag några dagar i veckan och tar emot och packar ordrar. Så nu vet du allt om mig, nästan...// sanna

Jag som utför behandlingen heter Susanne Andersson /sanna/ och är Auktoriserad Hudterapeut och Dipl. Kosmetisk Tatuerare. Jag har arbetat med pigmenteringar sedan 1996 och har stor erfarenhet även utav ärrkamouflage. Ett flertal landsting och läkare anlitar mig för pigmentering. Du kan med förtroende vända dig till mig.
Välkommen // sanna